Brynäs krossar Leksand i träningsmatch

Brynäs spelade igår träningsmatch mot SHL-nykomplingen Leksand i Huddik. Även om matchen bara var en träningsmatch inför SHL-starten där lagen har chansen att spela ihop sig och få fart på benen så är det alltid lite prestige inblandat när de två ärkerivalerna möts. Till glädje för oss Brynäsare så vann Brynäs klart i en match där ett annat resultat vore orättvist. Det var också glädjande att flera av de spelare som ”ska” göra mål också gjorde det. Målskyttarna var Gunderson, Granström, Clark, Johnson och Blomqvist (ej i den ordningen). Glädjande var också att unge Felix Sandström, vars prestation jag tror kan bli skillnaden mellan botten och toppen i år, höll nollan.

Klicka här för att se målen från matchen.

Inom kort kommer en analys av Brynäs värvningar, som ser ovanligt intressanta ut och av Brynäs chanser inför årets säsong!

 

Det här inlägget postades i Efter matchen, försäsong, Målvakter och märktes , , , , av Olof. Bokmärk permalänken.

Om Olof

Jag har följt Brynäs sedan tidigt 90-tal. Som liten tog min pappa med mig till Gavlerinken och mycket snart hade vi seriebiljetter. 1993 var jag som 11-åring på plats och såg Brynäs vinna SM-guld. Efter att för två år sedan flyttat till Stockholm på grund av jobb har jag inför säsongen 2013-14 sagt upp min seriebiljett. Tyvärr finns inte tid att resa 4-5 timmar till Gävle för varje hemmamatch. Istället fortsätter jag att följa Brynäs på TV och se matcher live när det ges tid. Mitt roligaste Brynäs-minne på plats är tveklöst SM-guldet 1993 (1999 var jag inte på plats i Ö-vik). Även flera semifinalser har varit riktiga höjdare. Jag minns Brynäs krossning av Malmö med 2-1 i matcher. 8-0 5-0 på hemmaplan. Även semifinalrysarna mot Luleå är fina minnen. 2012, då jag fortfarande hade seriebiljett, var jag på plats för att se ännu ett SM-Guld och det faktum att Brynäs åter var på toppen, tillsammans med den otroliga stämningen i hallen, var en höjdpunkt. SM-finalen mot HV71 är ett dystrare minne. Det är även de säsonger då det gått sämre. Det har ju varit ett par på senare år… Jag förblir ett troget Brynäsfan som med kritiska ögon granskar klubben och laget. Jag tycker att en riktig supporter ska ha åsikter och ge konstruktiv kritik. Det är just detta som jag har som målsättning här på bloggen..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *